top of page
 • Hur bokar jag er fotobåstjänst?
  För att boka vår fotobåstjänst, klicka på knappen " Hyr photobooth" och fyll sedan in formuläret som finns på sidan med den information som krävs. Vi återkommer sedan med en skräddarsydd offert inom kort.
 • Vad ingår i priset för er photobooth?
  Vid hyra av vår fotobåsutrustning inkluderas en komplett fotobås, professionell kamera, belysning, högkvalitativa utskrifter samt digital kopia på era bilder.
 • Hur mycket kostar det att hyra en photobooth?
  Kostnaden för att hyra en photobooth varierar från kund till kund. Det beror på faktorer som val av hyrestid, eventuella extra tillägg och andra specifika önskemål. Därför skickar vi alltid en skräddarsydd offert som är anpassad efter dina behov och önskemål. Detta säkerställer att du får en exakt prisuppgift som återspeglar din unika evenemangssituation.
 • Hur lång tid tar det att montera och installera photoboothen?
  Vår erfarna personal tar normalt sett mellan 30-60 minuter för att montera och installera fotobåsen. Detta görs i god tid innan evenemanget börjar för att säkerställa en smidig upplevelse för dina gäster.
 • Kan jag anpassa utskrifterna med mitt eget tema eller logotyp?
  Absolut, vi erbjuder anpassningsbara utskrifter för att matcha ditt evenemangs tema eller inkludera din logotyp. Vänligen förse oss med eventuell grafik i förväg för att säkerställa bästa kvalitet.
 • Vilken typ av utrymme behöver ni för att installera fotoboothen?
  Vi behöver en plats med tillräckligt med utrymme för att sätta upp fotobåsen, samt en strömkälla i närheten. Vi rekommenderar en yta på minst 2x2 meter.
 • Vad händer om något går fel med fotobåsutrustningen under evenemanget?
  Det är viktigt att veta att oförutsägbara fel kan uppstå vid användning av elektronik. Därför är vi alltid tillgängliga via telefon med en tekniker som kan komma till platsen vid tekniska problem för att åtgärda eventuella händelsevisa tekniska svårigheter.
 • Hur långt i förväg bör jag boka fotoboothen för mitt evenemang?
  Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Populära datum kan bokas upp i förväg.
 • Hur säkerställer ni integriteten för våra gästers bilder?
  Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att alla bilder behandlas konfidentiellt och att inga kopior behålls efter evenemanget. Vi respekterar och värnar om gästers integritet.
 • Är det möjligt att förlänga hyrtiden om evenemanget pågår längre än förväntat?
  Ja, i mån av tillgänglighet kan hyrtiden förlängas med en extra kostnad. Vänligen meddela oss så snart som möjligt om sådant behov uppstår.
 • Vad är era avbokningsvillkor?
  Om du väljer att avboka din bokning 31 eller fler dagar före det avtalade datumet, kommer en avbeställningsavgift på 50% av hyresbeloppet att tas ut, oavsett om betalning har skett eller inte. Vid avbokning 30 dagar eller mindre före det avtalade datumet förbehåller vi oss rätten att debitera 100% av hyresbeloppet, oavsett om betalning har skett eller inte. Vi erbjuder dock möjlighet att boka om till en annan tillgänglig dag utan extra kostnad för ombokning, under förutsättning att priset är detsamma eller lägre. Skulle priset ha ett högre hyresbelopp än de datum du bokat tidigare kommer du som kund att bli debiterad mellanskillnaden. Detta gäller endast om avbokningen sker minst 1 dag innan det avtalade datumet.
 • Hur många fotoremsor behövs för mitt event?
  Antalet fotoremsor som behövs kan variera betydligt och påverkas av faktorer såsom användningstid för fotobåset, antal deltagande gäster och hur frekvent bilder tas. I våra standardpaket ingår 400 fotoremsor, men det är möjligt att lägga till fler om så önskas. Om fotoremsorna tar slut, kommer de ytterligare bilder som tas inklusive bilderna som tagits innan under evenemanget att säkerhetskopieras digitalt och skickas till dig efteråt. På så vis försäkrar vi att inget minnesvärt ögonblick går förlorat.
 • Får jag en digital kopia av bilderna?
  Ja, som en del av vårt erbjudande får du en digital kopia av bilderna från evenemanget.
 • Erbjuder ni rekvisita som tillägg?
  Ja, vi erbjuder ett brett utbud av rekvisita som tillägg till våra tjänster för att ytterligare förhöja din fotobåsupplevelse.
 • Vad händer om photoboothen skulle skadas under användningen?
  I händelse av att photoboothen skulle skadas under användningen ansvarar kunden för självrisken, som ligger på 1500 kr. Denna summa täcker eventuella reparationskostnader eller ersättning för skador som uppstår. Det är viktigt att vi alla tar hand om utrustningen för att säkerställa en smidig upplevelse för alla parter.
bottom of page